Vi har boendet för dig!

Vivstavarvstjärns Camping

Vivstavarvstjärns Camping i Timrå

Välkommen till Vivstavarvstjärns Camping i Timrå. Låt campingen vara basläger för dina besök i Timrå-Sundsvall området.  

Vi är den lilla campingen med närhet till det mesta som lockar i Sundsvall-Timrå området. Campingen med stugor och vandrarhem ligger vackert belägen i ett skogsområde nära Timrå centrum, E4:an samt NHC Arena. Till Birsta köpcentrum så är det endast 8 km. I Timrå centrum 1.5 km bort finns flera restauranger, Pizzerior, matvarubutiker och Systembolag.

Låt oss vara ditt stopp på vägen mot norr eller söder. Varför inte stanna på väg mot Nordkap, Lofoten eller till norra sverige. Vi kan också vara ditt basläger för utflykter i området. Till oss är det lätt att svänga av för natten eller för ett längre stopp. Det mesta ligger inom inte allt för stort köravstånd. Sundsvall och Stenstan når du med buss 120, som även har stopp vid Birsta köpcentrum. Från Vivstavarvstjärns Camping är det inte många mil till Höga Kusten, Döda Fallet eller Thaipaviljongen i Utanede.

Området ligger naturskönt runt Vivstavarvstjärn som även har en familjevänlig badplats. Campingen har omväxlande skog och gräsplaner där man ställer sin, husvagn, husbil eller tält. Campingen har 40 st elplatser och i vår receptionsbyggnad finner ni även en eklare kiosk. Servicehuset har 5 st duschar samt 6 st toaletter, varav en dusch och toalett är anpassad för rörelsehindrade. Här finns också ett självhushållskök med spis, mikro samt möjligheter att sköta middagsdisken.

Vivstavarvtjärns Camping har 5 st stugor 2 st med 4-bäddar, 2 st med 2-bäddar och 1 st med 6-bäddar. Sängarna är utrustade med täcke och kudde, lakan tar man med sig själv eller hyr av oss. Sovsäckar är ej tillåtna. I stugorna är hundar välkommen mot en extradebitering. Utanför varje stuga finns det en parkeringsplats för dig som kommer i bil eller motorcyckel.

I vandrarhemmet finns det 7 st dubbelrum och 1 st Enkelrum. Dubbelrummen har enkelsängar utom två som har våningssängar. Toalett och dusch i finns korridor, samt gemensamt självhushållskök. Fler duschar och toaletter hittar man i servicehuset (4 m bort), då campingen är öppen. På vandrarhemmet är hundar välkommen mot en extradebitering. För dig som inte vill städa själv, går det bra att lägga till avresestädning. Lakan tar du med själv eller hyr av oss.

HÄR KAN DU BOKA VÅRA BOENDEN ONLINE

BOKA DIN CAMPINGPLATS HÄR

Campingen har 40 st elplatser varav 15 funkar bra för husbilar. Du har alltid tillgång till vårt servicehus. Området ligger natur-skönt i ett skogsområde vid vivstavarvstjärn som även har en familjevänlig badplats. Här kan du läsa mer och boka dem online.

Campingstugor

BOKA DIN STUGA STUGA HÄR

Stugorna på Vivstavarvtjärns Camping ligger vackert i en skogsbacke med utsikt över tjärnen. Stugorna är utrustade med ett min-kök. I våra stugor är det tillåtet att ta med sitt husdjur. Här kan du läsa mer och boka dem online

BOKA DITT RUM HÄR

Vivsta vandrarhem ligger på  camping-området. Vandrarhemmet ligger i en egen enplansbyggnad dit endast vandrar-hemmets gäster har tillträde. Det är tillåtet att ta med sitt husdjur i vandrarhemmet. Här kan du läsa mer och boka rum online.

Information

Faciliteter

Gratis WiFi

Kostnadsfritt WiFi nät som täcker stora delar av campingen.

Servicehus öppet 24/7

Tillgång till servicehus med WC och dusch dygnet runt för våra campinggäster 

Wc & dusch rörelsehindrade

I servicehuset finns en WC med dusch för rörelsehindrade. 

Kök med diskplatser

Självhushållskök med spis, ugn och micro. Plats för att sköta middagsdisken.

Badplats

Vår underbara badsplats där solen (om den är framme) lyser från 10-22. Läs mer här

Fiske

I tjärnen planterar Storöringens Fiskeklubb in ädelfisk. Fiskekort köps i deras butik

Latrintömmning

Separat byggnad i närheten av gråvatten-tömmning och påfyllning av färskvatten. Gör allt på ett ställe.

Gråvattentömmning

Gråvattentömning för fasta och mobila tankar i husbil & husvagn. Färskvatten påfyllning i direkt anslutning.

Parkering

P-plats för badgäster och fiskare finns utanför vår bom, campingens gäster parkerar inom området.

Checkin & Checkout

Campingen öppnar den 12 maj 2022 och vandrarhemmet den 14 mars 2022. Incheckning från kl 15.00 och utcheckning före kl 12.00. Om inte annat anges vid bokningstillfället. Receptionen är öppen enligt följande tider.

Hitta Hit

Till oss är det lätt att svänga av för natten eller för ett längre stopp. Att hitta till Vivstavarvstjärns Camping i Timrå är enkelt.  Låt oss vara ditt stopp på vägen mot Nordkap eller söderut eller ditt basläger för utflykter i området. Läs vidare här.

Bokningsvillkor

Välkommen till Vivstavarvstjärnens Camping, Stugor och Vandrarhem.  Vi är medlem i SCR Svensk Camping där Camping Key Europe eller Camping ID är obligatoriskt för boende på camping-platsen. Läs vidare här för fullständiga villkor.

Sekretesspolicy

Vi på Vivstavarvstjärns Camping värnar om våra gästers personliga integritet och att ta väl hand om de uppgifter ni delar med oss. Vi vill att du som gäst känner dig säker att dina uppgifter är trygga hos oss. Läs vidare här.

060-580 540
Vivstavarvstjärnen 1, 861 33 TIMRÅ
info(at)vivstavarvscamping.se